Financiële registers

De SRFA beheert op dit moment vier registers voor beroepsbeoefenaren in de financiële sector, het Register Financieel Management (RFM), het Register SPD (RSPD), het Register Financial Controller (RFC) en het Register Erkend Administratie Adviseur (REAA).

Financieel Managers kunnen zich inschrijven in het Register Financieel Management (RFM) en mogen als aan de inschrijfvoorwaarden wordt voldaan de titel RFM voeren.

Als Financial Controller heeft u de mogelijkheid u in te schrijven in het Register SPD (RSPD) en/of het Register Financieel Controller (RFC) van de SRFA en het recht om de bijbehorende titel te voeren.

Administratieadviseurs- en consulenten schrijven zich in het Register Erkend Administratie Adviseur (REAA) en mogen de titel REAA voeren.

Met de genoemde titels toont u als professional aan een gedegen opleiding te hebben genoten en dat u uw kennis en vaardigheden actueel houdt.

Nieuws & Events

 • Updatesessies SRFA – De data 2022 zijn bekend!

  De SRFA heeft inmiddels bijna 1.000 aangesloten (aspirant-) geregistreerden. Daarom gaan we dit jaar gestructureerd te werk en stellen we voor het hele jaar de kennissessies vast. Het worden weer mooie evenementen. 18 mei 2022 Digitale Toekomst voor Financials (online) Sirous Kavehercy heeft al eerder met groot succes opgetreden voor SRFA. Daarom boeken we hem […]

  Lees meer


 • Beroepstitel RS wordt RSPD

  In de markt staat de opleiding SPD al decennia lang als gedegen en kwalitatief hoogstaand bekend. Werkgevers en klanten rollen de loper graag voor afgestudeerden. De bekendheid onder voltijdstudenten is echter een stuk minder, logisch omdat SPD opleidingen niet door bekostigde hogescholen worden verzorgd. Deze bekendheid is vooral te danken aan de duizenden alumni en werkgevers […]

  Lees meer


 • Opleiding.nl

  Als SRFA-geregistreerde en als aspirant-lid kunt u profiteren van 10% korting op ruim 600 opleidingen voor financieel professionals. Daarmee is uw jaarbijdrage aan de SRFA soms al voor jaren terugverdiend. Dat is een van de grote voordelen van een registratie bij de SRFA. U kunt zich via de website van SRFA inschrijven voor deze opleidingen. […]

  Lees meer


Bekijk volledige agenda