Nieuwe registers

Ondanks de coronaperikelen zijn er binnen de SRFA veel ontwikkelingen. Naast het Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) en Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) zijn het Register Administratie Adviseur (RAA) en het Register Financial Controller (RFC) toegevoegd aan de financieel-economische tak van de SRFA. Het Register Administratie Adviseur richt zich met name op financials die op administratiekantoren en accountantskantoren werkzaam zijn. Het Register Financial Controller is voor financial controllers die opleidingen in dit vakgebied op minstens Post Bachelor niveau hebben gevolgd.

Geïnteresseerd in één van onze registers? Kijk dan eens bij de toelatingsvoorwaarden of u toelaatbaar bent of welke opleidingen toegang geven.


Samensmelting met Belangenvereniging SPD

Ook de besprekingen met de Belangenvereniging SPD zijn in een vergevorderd stadium. Daarmee wordt de expertise van financiële professionals nog beter geëtaleerd en ontstaat er een groot netwerk van financials die doorgaans in bedrijven van veel verschillende  branches werkzaam zijn.