Registratie, reglementen en logogebruik

Registreren

Wilt u zich in één van de registers van de SRFA laten opnemen? Gebruikt u dan onderstaand formulier. U mag het SRFA-logo alleen gebruiken als u in een van onze registers staat ingeschreven.

* = verplicht veld
Upload diploma's *

Ik ga akkoord met de volgende voorwaarden:

Logo gebruik

Het volledige logo mag gebruikt worden op de website en in print uitingen. Wanneer er minimaal 1 MKB Belastingconsulent of MKB Belastingadviseur in dienst is.

Het logo mag gebruikt worden op de website en in print uitingen. Wanneer er minimaal 1 MKB Belastingconsulent of MKB Belastingadviseur in dienst is.

Dit logo mag op briefpapier gebruikt worden en in e-mailhandtekening van de geregistreerde. Dit logo mag ook op de website gebruikt worden, in print uitingen en online media.

Over SRFA

U mag de titels MKB BC of MKB BA voeren
U laat zien dat uw vakkennis up-to-date is
 • U volgt gratis een jaarlijkse fiscale updatesessie
 • U draagt een herkenbaar kwaliteitskeurmerk
 • U betaalt een geringe jaarlijkse bijdrage (€ 190,00)
 • U heeft geen overmatige zware en kostbare PE-verplichting.
  Registratie is niet afhankelijk van opleider of opleiding maar van aantoonbare vakkennis.

  Met de titel MKB BC of MKB BA achter uw naam laat u aan klanten zien dat u een gedegen opleiding achter de rug heeft en dat u uw vakkennis actueel houdt. Dat laatste is zeer belangrijk in de fiscaliteit. Het SRFA verzorgt die actualisering gratis voor de geregistreerden door middel van de jaarlijkse updatesessie.

  De SRFA is een kwaliteitskeurmerk gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Waarbij de consulent de algemenere vraagstukken aan kan en de adviseur er is voor de meer complexe fiscale vraagstukken. Daarnaast maakt de SRFA het mogelijk dat u zich als fiscalist onderscheidt. U kunt aan de markt laten zien dat u goed bent opgeleid en dat u uw kennis up-to-date heeft. Ook voor werkgevers is dat een toegevoegde waarde.

  • Toegang tot het register via diverse opleiders
  • Opleidingen van erkende hogescholen
  • Gratis jaarlijkse fiscale update voor geregistreerden
  • Geringe jaarlijkse bijdrage (€ 190,00)

  © SRFA 2019