Financiële Kennissessie

De SRFA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het fiscale en financiële vakgebied. Registratie vindt plaats in een van onze fiscale of financiële registers. Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s én jaarlijkse fiscale en financiële updatesessies. Met de updatesessies wordt geborgd dat u als professional op de hoogte bent van de laatste inzichten en ontwikkelingen op fiscaal gebied en uw kennisniveau op peil houdt voor een goede uitoefening van uw vak.

Programma

Hoe haalt u als financieel professional optimaal rendement uit de nieuwste digitale ontwikkelingen? Dat leert u tijdens deze interessante kennissessie. U gaat aan de slag met digitale transformaties en verdiept zich in het effect van digitalisering op de financiële sector. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om kansen en verwachtingen van de digitalisering waar te nemen en doelgericht op te nemen in diverse bedrijfsprocessen. Met de kennis en vaardigheden die u tijdens deze kennissessie opdoet, stimuleert u organisaties om meer datagedreven te opereren en om de volgende stap te zetten naar een wendbare organisatie. Hierbij verliest u de kwaliteit van processen en de behoeften van de klant niet uit het oog.

 

Het aantal PE-punten dat u krijgt voor deze sessie is: 5 PE-punten

 

Docent

Uw docent is dhr. Sirous Kavehercy.

 

Datum en tijd kennissessie

woensdag 2 juni 

14:00 – 17:45 uur            Kennissessie (incl. pauze)

17:45 – 18:45 uur            Pauze

18:45 – 21:30 uur            BLV

 

Aanmelden is mogelijk tot 28 mei a.s.

 

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is gekozen om de updatesessies dit jaar via Virtual Classroom te laten verlopen. Op deze manier kunt u vanuit huis of kantoor via liveverbinding uw laptop of PC de sessie volgen.

 

Voor aanvang van de sessie ontvangt u een link om in te loggen. 

Aanmelden voor kennissessie woensdag 2 juni 2021.

Van 14:00 tot 17:45 uur  via Virtual Classroom

© SRFA 2019