Themasessie

De SRFA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het fiscale en financiële vakgebied. Registratie vindt plaats in het Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) en het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA). Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s én jaarlijkse fiscale update- en themasessies. Met de update- en themasessies wordt geborgd dat u als professional op de hoogte bent van de laatste inzichten en ontwikkelingen op fiscaal gebied en uw kennisniveau op peil houdt voor een goede uitoefening van uw vak.

Verplichte jaarlijkse updatesessie

Het bijwonen van de fiscale update- of themasessie is een jaarlijkse verplichting binnen uw registratie in het register van SRFA en inbegrepen in uw jaarlijkse bijdrage. Het volgen van meerdere sessies behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Volgt u op dit moment de studie Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) of Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) en bent u als aspirant ingeschreven bij de SRFA, dan is het volgen van de jaarlijkse updatesessie niet verplicht.


Themasessie

Tijdens de themasessie wordt u in één middag volledig bijgepraat over een actueel thema. De themasessie zal worden gegeven door mr. H.T.G. (Hubert) de Jong. Tijdens de sessie gaat hij in op de fiscale actualiteiten met betrekking tot 2021. Om er een interactieve sessie van te maken en deze aan te laten sluiten bij uw wensen, verzoeken wij u om bij het aanmelden een vraag of casus in te sturen die u graag besproken zou willen zien.

Het aantal PE-punten dat u krijgt voor deze sessie is: 4 PE-punten

 

Docent

Uw docent is mr. H.T.G. (Hubert) de Jong.


Datum en tijd themasessie

De eerstvolgende sessie is ingeroosterd op woensdag 16 december van 13:00 – 17:00 uur. Aanmelden is mogelijk tot 14 december a.s.


Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is gekozen om de updatesessies dit jaar via Microsoft Teams te laten verlopen. Op deze manier kunt u vanuit huis of kantoor via liveverbinding uw laptop of PC de sessie volgen.

Voor aanvang van de sessie ontvangt u een link om in te loggen. 

Aanmelden voor themasessie woensdag 16 december 2020.

Van 13:00 tot 17:00 uur  via Microsoft Teams.

© SRFA 2019