Register SPD

Register SPD

Wilt u worden opgenomen in het Register voor SPD’ers? Dat kan met de juiste vooropleiding en uiteraard moet u actief zijn binnen het financiële vakgebied. Bekijk de toelatingsvoorwaarden of meld u direct aan. Op het moment dat u bent ingeschreven, mag u de titel RS voeren en kunt u profiteren van de voordelen die het register en de SRFA u bieden.

Benieuwd hoe u in aanmerking komt?

Opleiding al gevolgd?

Beroepsprofiel van de Register SPD

Het beroepsprofiel van de Register SPD (RS) bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Globale beschrijving van de werkzaamheden
  2. De niveaus waarop de RS werkzaam is
  3. De rollen die de RS vervult
  4. De kennisgebieden waarop de RS opgeleid is
  5. De competenties waarover de RS beschikt

Van ieder onderdeel wordt een beschrijving gegeven.

Hoe vraagt u de titel aan?

U moet de opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie of SPD I + II gevolgd hebben. Voeg kopieën van diploma’s en/of getuigschriften bij of een kopie uit het DUO-opleidingsregister. Heeft u een andere opleiding gevolgd waarmee u denkt in aanmerking te komen voor inschrijving in het Register? Kijk dan in ons reglement toelatingsvoorwaarden of een aanvraag voor u mogelijk is.

Hoe behoudt u de titel?

De titel RS mag worden gevoerd zolang een geregistreerde zich aan de voorwaarden houdt. Een opleiding die kwalificeert voor de titel en het aantoonbaar up to date zijn op het vakgebied. Dit laatste kunt u aantonen door aan de jaarlijkse PE verplichting te voldoen.

De voordelen van RS bij SRFA

– Potentiële werkgevers of opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat u een goede opleiding heeft genoten en uw vakkennis en vaardigheden actueel houdt.

– 10% korting op ca. 600 opleidingen en trainingen bij diverse opleiders.

– U verschaft zich toegang tot een netwerk van financials, belastingconsulenten en belastingadviseurs.

 

Vragen?

Opleiding.nl

Als SRFA-geregistreerde en als aspirant-lid kunt u profiteren van 10% korting op ruim 600 opleidingen voor financieel professionals. Daarmee is uw jaarbijdrage aan de SRFA

Lees meer

Permanente Educatie

Sprankelend optreden van Heleen Elbert tijdens Fiscale Themasessie Op woensdagmiddag 23 september vond de eerste themasessie plaats, gegeven door Heleen Elbert. Heleen Elbert is een

Lees meer

SRFA Premium Fiscale nieuwsbrief

Wilt u iedere week op de hoogte gehouden worden van de actualiteiten binnen de vakgebieden Fiscaal, Accountancy, Pensioenen, BTW en Subsidie? Abonneer u dan nu!