Register RFC

Beroepsprofiel van de Register Financial Controller

Wilt u worden opgenomen in het Register Financial Controller? Dat kan met de juiste vooropleiding en uiteraard moet u actief zijn binnen het financiële vakgebied. Bekijk de toelatingsvoorwaarden of meld u direct aan. Op het moment dat u bent ingeschreven, mag u de titel RFC voeren en kunt u profiteren van de voordelen die het register en de SRFA u bieden.

 

Benieuwd hoe u in aanmerking komt?

Opleiding al gevolgd?

Beroepsprofiel van de Financial Controller

Het beroepsprofiel van de Register Financial Controller (RFC) bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Globale beschrijving van de werkzaamheden
  2. De niveaus waarop de RFC werkzaam is
  3. De rollen die de RFC vervult
  4. De kennisgebieden waarop de RFC opgeleid is
  5. De competenties waarover de RFC beschikt

Hoe vraagt u de titel aan?

U moet een HBO opleiding tot Register Financial  Controller of een Post HBO of Masteropleiding Controlling hebben gevolgd. Voeg kopieën van diploma’s en/of getuigschriften bij of een kopie uit het DUO-opleidingsregister. Heeft u een andere opleiding gevolgd waarmee u denkt in aanmerking te komen voor inschrijving in het Register? Kijk dan in ons reglement toelatingsvoorwaarden of een aanvraag voor u mogelijk is.

Hoe behoudt u de titel?

De titel RFC mag worden gevoerd zolang een geregistreerde zich aan de voorwaarden houdt. Een opleiding die kwalificeert voor de titel en het aantoonbaar up to date zijn op het vakgebied. Dit laatste kunt u aantonen door aan de jaarlijkse PE verplichting te voldoen.

De voordelen van RFC bij SRFA

– Potentiële werkgevers of opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat u goede opleiding heeft genoten en uw vakkennis en vaardigheden actueel houdt.

– 10% korting op ca. 600 opleidingen en trainingen bij diverse opleiders.

– U verschaft zich toegang tot een netwerk van financials


Vragen?