Het register voor de MKB Belastingconsulent

Het fiscale register voor de MKB Belastingconsulent

De opleiding MKB Belastingconsulent (MKB BC) bereidt u gedegen voor op het beroep van belastingconsulent voor het MKB. U ontwikkelt zich tot een allround specialist die belastingaangiften verzorgt en belastingplichtigen bijstaat in geschillen met de Belastingdienst. Opleiding succesvol afgerond? Schrijft u zich dan in bij het fiscale register voor de MKB Belastingconsulent. Dan mag u de titel MKB Belastingconsulent (MKB BC) voeren.

Benieuwd hoe u in aanmerking komt?

Opleiding al gevolgd?

Beroepsprofiel van de MKB Belastingconsulent (MKB BC)

Het beroepsprofiel van de MKB Belastingconsulent (MKB BC) bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Globale beschrijving van de werkzaamheden
  2. De niveaus waarop de MKB BC werkzaam is
  3. De rollen die de MKB BC vervult
  4. De kennisgebieden waarop de MKB BC opgeleid is
  5. De competenties waarover de MKB BC beschikt

Hoe vraagt u de titel aan?

U moet de opleiding tot MKB Belastingconsulent (MKB BC) gevolgd hebben. Voeg kopieën van diploma’s en/of getuigschriften bij of een kopie uit het DUO-opleidingsregister. Heeft u een andere opleiding gevolgd waarmee u denkt in aanmerking te komen voor inschrijving in het register? Kijk dan in ons reglement toelatingsvoorwaarden of een aanvraag voor u mogelijk is.

Hoe behoudt u de titel?

De titel MKB Belastingconsulent (MKB BC) mag worden gevoerd zolang een geregistreerde zich aan de voorwaarden houdt. Een opleiding die kwalificeert voor de titel en het aantoonbaar up to date zijn op het vakgebied. Dit laatste kunt u aantonen door aan de jaarlijkse PE verplichting te voldoen.

De voordelen van MKB Belastingconsulent (MKB BC) bij SRFA

– Potentiële werkgevers of opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat u een goede opleiding heeft genoten en uw vakkennis en vaardigheden actueel houdt.

– 10% korting op ca. 600 opleidingen en trainingen bij diverse opleiders.

– U verschaft zich toegang tot een netwerk van financials, belastingconsulenten en belastingadviseurs.

 

Vragen?

Opleiding.nl

Als SRFA-geregistreerde en als aspirant-lid kunt u profiteren van 10% korting op ruim 600 opleidingen voor financieel professionals. Daarmee is uw jaarbijdrage aan de SRFA

Lees meer

Permanente Educatie

Sprankelend optreden van Heleen Elbert tijdens Fiscale Themasessie Op woensdagmiddag 23 september vond de eerste themasessie plaats, gegeven door Heleen Elbert. Heleen Elbert is een

Lees meer

SRFA Premium Fiscale nieuwsbrief

Wilt u iedere week op de hoogte gehouden worden van de actualiteiten binnen de vakgebieden Fiscaal, Accountancy, Pensioenen, BTW en Subsidie? Abonneer u dan nu!