Register MKB BC

Register MKB Belastingconsulent (MKB BC)

De opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) bereidt u gedegen voor op het beroep van belastingconsulent voor het MKB. U ontwikkelt zich tot een allround specialist die belastingaangiften verzorgt en belastingplichtigen bijstaat in geschillen met de Belastingdienst. Opleiding succesvol afgerond? Schrijft u zich dan in bij het Register MKB voor de Belastingconsulent (MKB BC). Dan mag u de titel MKB BC voeren.

Benieuwd hoe je in aanmerking komt?

Opleiding al gevolgd?

Hoe vraag je de titel aan?

U moet de opleiding tot Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) gevolgd hebben. Voeg gewaarmerkte kopieën van diploma’s en/of getuigschriften bij of een kopie uit het DUO-opleidingsregister. Integriteit is een belangrijk item voor de SRFA. Daarom wordt in een later stadium een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)  bij u opgevraagd.

Hoe behoud je de titel?

De titel MKB BC mag worden gevoerd zolang een geregistreerde zich aan de voorwaarden houdt. Een opleiding die kwalificeert voor de titel en het aantoonbaar up to date zijn op het vakgebied. Dit laatste kunt u aantonen door aan de jaarlijkse PE verplichting te voldoen.

De voordelen van MKB BC bij SRFA

– Potentiële werkgevers of opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat u goede opleiding heeft genoten en uw vakkennis en vaardigheden actueel houdt.

– 10% korting op ca. 600 opleidingen en trainingen bij diverse opleiders.

– u verschaft zich toegang tot een netwerk van financials, belastingconsulenten en belastingadviseurs

 

Vragen?

SRFA Premium Fiscale nieuwsbrief

Wilt u iedere week op de hoogte gehouden worden van de actualiteiten binnen de vakgebieden Fiscaal, Accountancy, Pensioenen, BTW en Subsidie? Abonneer u dan nu!