Register MKB BA

Register MKB Belastingadviseur (MKB BA)

Wilt u ingeschreven worden in het Register voor de MKB Belasting Adviseur (MKB BA)? Dat kan met de juiste vooropleiding en uiteraard moet u actief zijn binnen het financiël en/of fiscale vakgebied. Bekijk de toelatingsvoorwaarden of meld u direct aan. Op het moment dat u bent ingeschreven, mag u de titel MKB BA voeren.

Benieuwd hoe je in aanmerking komt?

Opleiding al gevolgd?

Hoe vraag je de titel aan?

U moet de opleiding tot Register MKB Belasting Adviseur (MKB BA) of de door de
NVAO geaccrediteerde bacheloropleiding Fiscale Economie gevolgd hebben. Voeg
gewaarmerkte kopieën van diploma’s en/of getuigschriften bij of een kopie uit
het DUO-opleidingsregister. Integriteit is een belangrijk item voor de SRFA. Daarom wordt in een later stadium een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) bij u opgevraagd.

Hoe behoud je de titel?

De titel MKB BA mag worden gevoerd zolang een geregistreerde zich aan de voorwaarden houdt. Een opleiding die kwalificeert voor de titel en het aantoonbaar up to date zijn op het vakgebied. Dit laatste kunt u aantonen door aan de jaarlijkse PE verplichting te voldoen.

De voordelen van MKB BA bij SRFA

– Potentiële werkgevers of opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat u goede opleiding heeft genoten en uw vakkennis en vaardigheden actueel houdt.

– 10% korting op ca. 600 opleidingen en trainingen bij diverse opleiders.

– U verschaft zich toegang tot een netwerk van financials, belastingconsulenten en belastingadviseurs

 

Vragen?

SRFA Premium Fiscale nieuwsbrief

Wilt u iedere week op de hoogte gehouden worden van de actualiteiten binnen de vakgebieden Fiscaal, Accountancy, Pensioenen, BTW en Subsidie? Abonneer u dan nu!