Het register voor de MKB Belastingadviseur

Het fiscale register voor de MKB Belastingadviseur

Wilt u ingeschreven worden in het fiscale register voor de MKB Belastingadviseur? Dat kan met de juiste vooropleiding en uiteraard moet u actief zijn binnen het financiële en/of fiscale vakgebied. Bekijk de toelatingsvoorwaarden of meld u direct aan. Op het moment dat u bent ingeschreven, mag u de titel Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) voeren.

Benieuwd hoe u in aanmerking komt?

Opleiding al gevolgd?

Beroepsprofiel van de MKB Belastingadviseur (MKB BA)

Het beroepsprofiel van de MKB Belastingadviseur (MKB BA) bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Globale beschrijving van de werkzaamheden
  2. De niveaus waarop de MKB BA werkzaam is
  3. De rollen die de MKB BA vervult
  4. De kennisgebieden waarop de MKB BA opgeleid is
  5. De competenties waarover de MKB BA beschikt

Hoe vraagt u de titel aan?

U moet de opleiding tot MKB Belastingadviseur (MKB BA) of de door de NVAO geaccrediteerde bacheloropleiding Fiscaal Recht en Economie gevolgd hebben. Voeg kopieën van diploma’s en/of getuigschriften bij of een kopie uit het DUO-opleidingsregister. Heeft u een andere opleiding gevolgd waarmee u denkt in aanmerking te komen voor inschrijving in het register? Kijk dan in ons reglement toelatingsvoorwaarden of een aanvraag voor u mogelijk is.

Hoe behoudt u de titel?

De titel MKB Belastingadviseur (MKB BA) mag worden gevoerd zolang een geregistreerde zich aan de voorwaarden houdt. Een opleiding die kwalificeert voor de titel en het aantoonbaar up to date zijn op het vakgebied. Dit laatste kunt u aantonen door aan de jaarlijkse PE verplichting te voldoen.

De voordelen van MKB Belastingadviseur (MKB BA) bij SRFA

– Potentiële werkgevers of opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat u goede opleiding heeft genoten en uw vakkennis en vaardigheden actueel houdt.

– 10% korting op ca. 600 opleidingen en trainingen bij diverse opleiders.

– U verschaft zich toegang tot een netwerk van financials, belastingconsulenten en belastingadviseurs

 

Vragen?

Opleiding.nl

Als SRFA-geregistreerde en als aspirant-lid kunt u profiteren van 10% korting op ruim 600 opleidingen voor financieel professionals. Daarmee is uw jaarbijdrage aan de SRFA

Read More »

Permanente Educatie

Sprankelend optreden van Heleen Elbert tijdens Fiscale Themasessie Op woensdagmiddag 23 september vond de eerste themasessie plaats, gegeven door Heleen Elbert. Heleen Elbert is een

Read More »

SRFA Premium Fiscale nieuwsbrief

Wilt u iedere week op de hoogte gehouden worden van de actualiteiten binnen de vakgebieden Fiscaal, Accountancy, Pensioenen, BTW en Subsidie? Abonneer u dan nu!